StoryTuning heeft een aantal onderwerpen met betrekking tot Business Inspiration ‘op de plank' liggen. Heeft u echter een special request rondom uw business dan zijn er op maat nog vele andere 'stories te tunen'.


Change Management

Changing Tunes - 1: David Bowie
David Bowie rustte nooit op zijn lauweren. Elke paar jaar veranderde hij van stijl en concept. Zo bleef hij innovatief en wist hij telkens weer een nieuw
publiek aan te boren, zonder zijn trouwe fans te verliezen. In het kader van ‘durf te veranderen’.


Changing Tunes - 2: Madonna
Madonna is niet de beste zangeres en niet de beste danseres. Maar niemand weet haar te evenaren. Elke song weet zij keer op keer op een unieke manier in de markt te zetten en ervoor te zorgen dat het trending topic wordt. Van countrygirl tot house-diva tot material girl. Alles klopt en verkoopt!


Samenwerking

The power of corporation: The Beatles
John, Paul, George en Ringo; wie kent ze niet. Elk met hun eigen rol en als team nog altijd onverslaanbaar.

 

Going for talent: Steely Dan
Het duo Steely Dan gebruikte voor elk nummer andere muzikanten. Want voor elke tune is een specialist die geknipt is voor de job.

 

Friction works: Fleetwood Mac
Fleetwood Mac bestaat uit twee echtparen en een drummer. Op het moment dat de echtparen door hun grootste huwelijkscrisis gingen maakte ze hun beste muziek. Over hoe u creativiteit kan aanwakkeren door het niet met elkaar eens te zijn.

 

Eigenheid  

Play to your limits: The Rolling Stones
Technisch gezien zijn The Rolling Stones een matige band, maar door hun eigen talent nooit te overschatten, bereikten ze toch een wereldniveau.  

 

Go your own way: Frank Zappa
Frank Zappa werd vaak niet begrepen, maar hield altijd vast aan zijn eigen lijn. Wie het vermogen heeft naar het buitenbeentje te luisteren, leert verrassende dingen.  

 

Betrokkenheid   

Engagement without stardom: Pink Floyd
Pink Floyd is wereldberoemd, maar de leden van de band traden nooit op de voorgrond en waren, zeker in die tijd zonder internet, ongewild mystiek. Ze stonden volledig ten dienste van de muziek en hun maatschappij-kritische boodschap.  

 

Engagement with and without the music: U2
Maatschappelijk verantwoord ondernemen is hot. U2 kijkt al ruim 30 jaar over de grenzen van de muziek heen.  

 

Leiderschap  

The Boss: Bruce Springsteen
Waarom heet Springsteen The Boss? Niet alleen omdat hij de beste is: als leider geeft hij het goede voorbeeld onder andere door heel hard te werken. 

 

Dienend leiderschap: Quincy Jones
Een leider maakt anderen om hem heen beter. Quincy Jones snapt dat. Zonder hem geen Thriller van Michael Jackson.