StoryTuning – Business Inspiration is gericht op een zakelijke omgeving en op een duidelijke boodschap met inhoud. Het kan worden ingezet om uw team te inspireren met een op maat gemaakt verhaal over uw business. Staat u bijvoorbeeld voor een belangrijk verandertraject dan zullen de verhalen van enkele grote artiesten uw organisatie of team inspireren de gebaande paden te durven verlaten. 

StoryTuning – Business Inspiration heeft vele thema’s in het repertoire zoals o.a. Samenwerking, Betrokkenheid, Eigenheid, Leiderschap en Creativiteit.  StoryTuning – Business Inspiration is ook uitermate geschikt voor teambuilding. Aan de hand van het persoonlijke, muzikale profiel van uw teamleden leren zij elkaar beter kennen én begrijpen en worden onverwachte bruggen geslagen. De teamleden komen in een StoryTuning - workshop tot hun eigen Team Top 10 en bepalen hun lijflied; zo nodig met eigengemaakte tekst.

Ook is StoryTuning – Business Inspiration een bijzonder geschikt item om tijdens congressen en seminars als verrassend muzikaal intermezzo in de reeks van key-note speakers toe te voegen. Het kan tevens als ‘wrap-up’ van het totale programma ingezet worden. Een vernieuwend en verrassend concept als leuke afsluiting van de dag.

StoryTuning – Business Inspiration is een unieke ervaring en brengt uw business en mensen ‘in tune’ voor betere resultaten en samenwerking.