StoryTuning is een uniek concept waarin Rolf Holtjer samen met sidekick Carol Perri verhalen vertelt over muziek mét muziek: Storytelling en muziektunes in één!  

Een item van StoryTuning duurt ongeveer 20 minuten en is een vlotte aaneenschakeling van een boeiende verhaallijn en korte muziekfragmenten. Deze fragmenten duren zelden langer dan 30 seconden. De vaart zit er dus altijd lekker in.

Een programma van StoryTuning kan bestaan uit één item of meerdere. In de regel worden de items niet achter elkaar gepresenteerd en bestaat er ruime gelegenheid voor andere zaken, zoals gezellig bijpraten, een volgende dinergang, een volgende spreker of lekker swingen.

StoryTuning kent een aantal hoofdthema’s. Binnen deze hoofdthema’s zijn de grenzen van de muziek en de verhalen eindeloos. StoryTuning kan gaan óver de muziek, zoals bijvoorbeeld een verhaal over een band, een periode in de muziek, of een muziekstijl. StoryTuning vertelt ook verhalen door middel van muziek, zoals bijvoorbeeld Change Management. Kijk bij StoryTuning Thema's welke mogelijkheden er zijn. Op de pagina Referenties vind je enkele voorbeelden van programma's die wij verzorgd hebben. StoryTuning heeft veel items klaar liggen op de plank. Klik hier voor het overzicht.

StoryTuning wordt volledig op maat gemaakt voor opdrachtgevers, passend bij de doelstelling en de gasten en kent arrangementen van 30 minuten tot 300 minuten. StoryTuning kan zelfs een volledige dag organiseren waarin ons concept op verschillende momenten de rode draad is.

StoryTuning…. als inspiratie voor uw business, als inspiratie voor het ontwikkelen van contacten en relaties of als inspiratie voor een supergezellige muzikale avond met vrienden. 

StoryTuning... inspirerend, interactief, leerzaam en ook ontzettend leuk.