Een netwerk-event is geslaagd als mensen in contact komen met elkaar. Contact leg je wanneer je elkaar iets te vertellen hebt of wanneer je samen iets meegemaakt hebt. 

StoryTuning – Social Inspiration is precies hierop gericht en brengt genoeg gespreksstof in groepen mensen die elkaar nog niet of nauwelijks kennen.

StoryTuning – Social Inspiration kan bijvoorbeeld ingezet worden bij (grotere) diners waar de tafelgenoten niet tot de eigen vriendenkring behoren. Tussen de dinergangen door brengen Rolf en Carol boeiende verhalen uit de muziek als een welkome inspiratie voor verdere gesprekken. Het concept is ook uitermate geschikt als intermezzo voor netwerkbijeenkomsten, recepties, openingen e.d.

U kunt met StoryTuning – Social Inspiration perfect de gespreksonderwerpen ‘sturen’ met de keuze van de stories en tunes. U kunt kiezen voor een meer zakelijke inhoud, zoals bijvoorbeeld leiderschap en change of u kiest een luchtige variant gebaseerd op ons collectieve geheugen zoals bijvoorbeeld het Eurovisie Songfestival of bekende liedjes uit reclames.

StoryTuning – Social Inspiration brengt gesprekken op gang, creëert altijd een passende sfeer voor elke gelegenheid en geeft ook achteraf voldoende gespreksstof.